Jahas, kävi kuten arvelinkin ja laiskistuin totaalisesti blogini kanssa. En tiedä vielä jaksanko aktivoitua nyt syksylläkään, mutta voihan sitä nyt ainakin yrittää. Heinäkuusta on jo aikaa. Taitaa olla pikakelauksen paikka.

Heinäkuu. Koko kuukaudesta muistan lähinnä työt. Hesen, rasvanhajun iholla, vaatteissa ja hiuksissa. Vitutuksen pomoon ja työkavereihin. Jazzeilla olin. Mieleenpainuvinta Taneli, Paavo ja sunnuntainen parin tunnin käveleskely pellolla Mikin ja CheQuen kanssa. Kävin myös Vauhtiajoissa katsastamassa Mötley Crue ja nimenomaan vain katsastamassa. Jättikokoiset motoristit ja känniset eteläpohjalaiset pelottivat, eikä se musiikkikaan nyt mitään ihmeellistä ollut. Heidin seuraksi lähdin.

Elokuussa työt vitutti edelleen. Pomon ajatteleminenkin sai sarven poksahtamaan päänahasta läpi. Palkkojen kanssa jatkuvaa vääntämistä. Puolessa kuussa lopetettiin kumpikin työmme ja hypättiin koneeseen suuntana Lontoo. Pari yötä siellä, lautalla Damiin, siellä muutamia öitä ja lopuksi vielä junalla Bremeniin. Maisemanvaihdos teki hyvää, vaikka reissu olikin siinä väsymyksen tilassa ehkä hieman liian aktiivinen ainakin Matille. Hän sairastui viimeisenä iltana Damissa. Lontoossa kaipasi kovasti kaikkea tuoretta. En enää ikinä halua nähdä aamiaissämpylää, jonka sisällä on noin 10 paksua siivua pekonia. Hyde Park oli kiva ja siellä oli vapaina juoksentelevia koiria. Amsterdamissa oli suloinen eläintarha ja paljon amerikkalaisia urpoja. Vannon, että en enää koskaan mene lomakautena punaisten lyhtyjen alueelle hostelliin ainakaan 20 hengen dormiin varsinkaan, jos siellä on 15 kyproslaista kokkelinniiskuttajateknopilettäjää. Bremen oli jotenkin hyvin kotoisa kaupunki. Eikä se Saksa nyt niin perverssi maa ollutkaan kuin ennen kuvittelin.

Ja nyt olen siis ollut kaksi viikkoa jo harjoittelussa. Ihan mahtava paikka. Saan tehdä ihan kunnon hommia, kertaakaan en ole kahvia keittänyt ja sain jopa oman työhuoneen! Ihan huisia. Viime viikolla oli hieman vaikeaa, kun piti ottaa Los Serranosit aina  nauhalle ja sitten töissä jännittää, että onnistuiko nauhoitus ja mitäköhän jaksossa tapahtui. Nyt ei tälllä viikolla ole enää uusia jaksoja tullut. Olen harmissani.