Kesäkuussa katsomaan Patti Smithiä Provinssiin! Meinasin tippua äsken tuolilta, kun katsastin Provinssin sivuja ihan sattumalta yritysverotuksen tehtävien lomasta. Tämä ratkaisi kaiken. Kesäksi on pakko saada jotain inhimillistä maanantaista perjantaihin -duunia. Vitsi, Patti Smith! Ja tietysti myös Flogging Molly, mutta että Patti Smith!

Viime kesänä ei haitannut tippaakaan, että olin koko Provinssin ajan töissä. Festari tuntui lähinnä teinien temmellyskentältä, joka ei tarjonnut kummempaa janoiselle sielulleni. Luulin jo että Bowien keikka muutama vuosi sitten Törnävällä jäi viimeiseksi, mutta, Patti Smith. Tulihan tästä vaan sittenkin hyvä päivä.

Ylihuomenna alkaa kauppahomma. Tänään käytiin katsastamassa paikat, ärsytys ja vihastus lähinnä. Onneksi ei sentään Munakan makkaratehtailijoiden makuja maistatella, mutta muita paikallisten tuottajien tekeleitä kylläkin. Tuntuu, että homma kusee joka puolelta, mutta kuskoon. Voin olla kyllä aika vihaista tätiä, kun lauantaihin päästään.

Mun piti kirjoitella vaikka mitä, mutta en nyt saa mitään ulos. Patti Smith. Vau. Mä olen sanaton. Laitan Horses -levyn soimaan ja painun talvihorrokseen. Pakkasen pauketta ja korallien kimallusta.