Voi kääk. Huomenna pitäis taas kouluun. Mulla on aivan kamala kevät tiedossa. Paljon kursseja ja pitkiä päiviä. Onneksi alkaa pikku hiljaa nuo mielenkiintoiset kurssit ja pääsee eroon ärsyttävistä markkinoinnin kursseista ja muista kurjuuksista.

Eilen käytiin Lapualla, Matin kotona. Puhuivat kovasti kuinka pitäisi kesätöitä ja kuinka on haut päällä ja kuinka pitäisi löytää hyvä työpaikka kesäksi (lähinnä siis vain Mattia vauhdittivat hakuihin) ja siitähän iski stressi heti pikimmiten. Mua ärsyttää ja kiukuttaa ajatuskin siitä, että nyt pitäisi jo olla aktiivinen, kun ei talvikaan ole vielä tuprutellut kunnolla. Eniten vituttavaa vain se, jos laiskistun ja unohdan koko homman ja löydän itseni lopulta Hesen 100 asteisesta keittiöstä vääntämästä kiroten rasvapaskaihraperseinhahamppareita. Mä kuolisin.

Eilen oli kiva jutella Heidin kanssa. Kahdestaan paskan baarin peränurkassa  puhuttiin ja puhuttiin. Aina niin rauhoittavaa ja tärkeää. Hyvä ystävä. Kiitos taas ja muuten, hyvää syntymäpäivää, taitaa olla jo maanantain puolella koneen kello.

Mä haluaisin kukkakaupan. Muistan, pienenä oli kotikunnassamme kukkakauppa, jonka omisti hassuviiksinen, pyöreäsilmälasipäinen setä, joka teki maailman ihanimpia kukka-asetelmia, ja jonka kukkakaupassa sirkuttelivat  värikkäät linnut häkeissään.  Muistankohan oikein edes oikein, mutta siellä oli ihanaa. Setä osasi tehdä kukkajuttuja ihan vain adjektiivien perusteella. Vau.

Koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu, koulu.