Ei vieläkään päässyt oma ehdokkaani läpi. Ei ole tainnut vielä koskaan päästä. Eikä saaneet Vihreät vieläkään ehdokasta täällä eikä Satakunnassa läpi. Surullista, että ympäristöasiat eivät ihmisiä kiinnosta, vaan uskotaan arveluttaviin ympäristöratkaisuihin ja äänestetään edelleen niitä isoja. Voitto sentään, että oma ehdokkaani sai tuplasti niin paljon kuin Matin, mun noin 400 ja Matin noin 200. Voitto myös se, että entinen filosofian opettajani, Krista Kiuru pääsi Satakunnassa läpi. Onnea hänelle!

Mutta mitä näiden vaalien tulos oikein kertoo? Oikeisto nousee ja vasemmisto yhtenä rivinä laskee. Mistä kertoo Perussuomalaisten nousu?

Olisin toivonut rajumpaa muutosta. Mutta on tämäkin jo jotain. Demarit saivat yrittää useita kausia, mutta aikaiseksi he eivät saaneet kummempia, varsinkaan näin nuoren opiskelijan näkökulmasta. Kun olisi vielä keskustastakin päästy. Matti Vanhanen on uskottava ja charmantti mies, mutta siihen se sitten jääkin. Mielenkiinnolla odotan tulevia hallitusneuvotteluja. Olisiko Vihreiden aika palata?