Jo toinen työvappu takana. Viime vappuna tuli repäistyä ihan kunnon tunnit. Nyt nuo neljäkin oli jo aivan liikaa. En ole ennen tutustunut tuotteeseen nimeltään pierupommi. Nyt sekin on tuttu. Pihalla krääsän ja paskan haju on pahempi kuin mitä olen koskaan haistanut. Onneksi tämäkin vappu on taas pian ohi.

Alan pikku hiljaa tottumaan ajatukseen, että vietän kesän Hesellä. Siitä on vain sitten otettava kaikki irti. Haluan pitkiä vuoroja siten, että pääsisin joka päivä jumppaan tai että ehtisi mukavasti lenkille. Lisäksi mä vaadin saada tänä vuonna Provinssin vapaaksi. Pakkohan se on! Ainakin jo lauantain lupasi, mutta tahdon koko viikonlopun. Jazzeillekin huvittaisi. Siellä vaikuttais olevan ihan mukavia keikkoja tiedossa. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi India.Arie, The Roots, Sly And the Family Stone, Eternal Erection tai Ziggy Marley?

Eilen oli junassa tukala tilanne. On inhottavaa törmätä johonkin, jonka kanssa on tehnyt koulussa joskus jonkun työn, mutta jota ei oikeastaan tunne ja jota ei oikeastaan haluaisi edes tuntea ja sitten se henkilö päättää istua koko matkan vieressä. Iuh. Mua ei huvita haistella jokun eilisen illan viinahöyryjä ja kuunnella ventovieraiden ihmisten ryyppyrteissusta Tampereella. Hajoan.