Ihanaa, tulee kevät! Taas voi laittaa kevättakin päälle ja marssia pihalla ilman kymmeniä villahousuja ja nipistelevää nenää! Ja ihanaa, taas saa hyppelehtiä pyörätiellä puolelta toiselle, kun ohiajavat autoilijat näyttävät oikein tähtäävän vesilammikoihin niin, että kohdalle sattuessa saarapaiset roiskaukset ylleen.

Matti rakentaa jotain ihme kaappikoulupöytätsydeemiä. Meidän asunto on täynnä sahajauhoa ja metallipölyä, mutta eiköhän se kohta pian jo valmistu. Lupasipa vielä, että hän sitten itse siivoaa kunhan tulee valmista. Hauskaa, että sillä on tuommonen projekti. <olen huomannut, että aina silloin menee muutenkin hyvin, kun molemmilla on jokin homma meneillään. Kun on innostunut jostain ei jaksa märehtiä ja mussuttaa.

Ja mullakin on pari projektia meneillään. Ensinnäkin mä marssin paikalliseen kuntokeskukseen ja ostin kokeiluksi kymppikortin. Nyt olen rampannut tunneilla niin, että paikat on aivan jumissa, mutta silti naurattaa ja laulattaa. Oli mainio päätös tämä tämmöinen. Paikallinen voimisteluseura tarjosi niin huonosti tunteja, etten päässyt koko helmikuun aikana kertaakaan ja siitähän se päätös sitten kypsyikin. Tänään olin BodyStepissä ja olihan hienoa. Kassu Kissunen joskus kertoi kuinka hieno tunti se on. Ihan huippua! Loppuu kortista vaan kerrat. Ajattelin testata myös toisen paikallisen. Tarjosivat maaliskuun aikana naisille viiden päivän ilmaista kokeilua. Pitää käydä testaamassa, jos siellä olis puitteet muuten paremmat. Tuo missä nyt käyn on vähän ärsyttävä, kun siellä esim. pukkari on aivan kamala ja muutenkin tilaa salissa on vähän.

Sitten se tärkein. Mä poltin viimeisen tupakan matkalla äidin synttäreille isän luota 3.3.2007. En tiedä johtuuko tästä tsempistä vai mistä, mutta yllättävän helpolta on tuntunut. Mitään helpotuksia en edelleenkään ole ottanut. Vastustan.