Ihana aamu. Hiljaisessa talossa aamuteen kanssa koneella lueskellen uutisia ja miettien suuruuksia. Kaunista. Ulkona tuulee lujaa ja lunta tipahtelee maahan. Pitäisi soittaa isänpäiväonnitteluja, mutta oikeastaan ei haluaisi puhua. On niin ihana olla vaan hiljaa.

Tänään pitäisi tehdä vaikka mitä. Keskiviikkona on paha tentti ja huomenna pitäisi palauttaa muutamia tehtäviä. Oikeasti huvittaisi pukea paljon päälle ja lähteä ulkoilemaan.Rämpiä lumihangessa ja seikkailla.

Perjantaina siskosen kanssa etsimään juhlavaatteeita. Itselleni löysin melkein kaiken eilen, hän tarvitsee apua. Tampereelle varmaankin. Samalla reissulla voisi metsästää Antikvariaatteja ja lankakauppoja. Jos löytyisi jotain ihanaa ja maukasta. Minulla on projekti. Tammen keltainen kirjasto. Kerään itselleni ja luen järjestyksessä. Antikvariaateista ja Kirppareilta.

Kaulaliinat ovat vaikeita ja hitaita. Täytyisi saada vauhti päälle. Mutta on vaan niin paljon muutakin touhuamista. Iso kassillinen lankoja ja keskeneräisyyksiä odottelee selvittämistä.